Na dzisiaj przygotowałam dla Państwa krzyżówkę. Żeby nie było za trudno wszystkie hasła w krzyżówce pochodzą z przepisów w zadaniu 2 lekcji opublikowanej tydzień temu
Poziomo
2. Easy to cut and eat
4. Heat an oven to a particular temperature before it is used to cook something
6. Liquid made by boiling meat and/or vegetables
9 Device used for removing food which is stuck between one’s teeth
10. A deep covered dish used for cooking food in an oven
Pionowo:
1. To put butter or oil on the surface of a pan or baking tin before food is cooked in it
3. Mix vigorously with a fork or a mixer (especially eggs or cream)
5. To scatter small drops of liquid or small pieces of something
7. Mix together
8. To rub cheese, fruit etc agaist a rough surface in order to brake them into small pieces
Uprzejmie przypominamy, że trwają zapisy na zimowe kursy angielskiego w naszej szkole w Dublinie.
Początek zajęć: styczeń 2011. Oprócz zajęć w małych grupach prowadzimy także kursy indywidualne. W tej chwili przyjmujemy zapisy.
Po szczegóły zapraszam na naszą stronę:
Polska Szkoła Angielskiego
No comments:
Post a Comment